Tidligere var TV-kamp ensbetydende med 0 poeng hjem fra stadion. Noe har skjedd som har forykket den likevekten i kosmos som har eksistert så lenge det har vært TV-sendte fotball-kamper: City har igjen vunnet en sådann, og slått Oxford United 2-0 hjemme i Parken.

Vi som har fulgt City noen år, vet at det at de vises på TV har vært ensbetydende med god Curry, deilig Cider, diskutere de siste overgangsrykter og økonomiske problemer borte i Exeter med likesinnede og ellers bare å ha det hyggelig og dra hjem med 0 poeng i kofferten. Men det siste året har noe skjedd, noe guddommelig som har endret på denne vedtatte sannheten. Hvem av oss husker vel ikke det sagnomsuste returmøtet borte mot Oxford i semifinalen i playoff ifjor. Bedre stemning har det neppe vært på noen av vårt langstrakte lands fotballpuber (i alle fall de med integriteten i behold)!
Det var nå sjansen for Oxford å sette skapet tilbake på plass og vise at så lenge det er TV-kameraer ved siden av banen så vinner ikke City! Undertegnede satser dermed på sikkert tap hos bookie Vik. Men hva skjer? Curryen er fortsatt god, Cideren er fortsatt like forfriskende (Eller hva Tone?), medsupporterene fortsatt like hyggelige - men City fortsetter å vinne!
Lisa sørger for en komfortabel seier med 2 mål før pause. Det blir ingen flere, og Oxford må fortsatt vente på sin revansje. Alle gikk dermed hjem og var enige om at det hadde vært en fin kveld!

Exeter City - Oxford United 2-0

City - Oxford  2-0 (2-0)
Dato: 2008-01-20
Sted: St James´Park
Kamp-type: Blue Square Premier League
Tilskuere: 

Lagoppstilling: 

Målscorere: 
Stansfield 29
Stansfield 36
Kort: 
Vurdert av: 
Tabell-posisjon: 

[Tilbake]