Oxford-Exeter 2-2:
Ja, hva skal man si etter en dag som denne? ”Au” var i alle fall det første ordet som kom fra to av våre eldre medlemmer onsdags morgen. I en tidlig fase av midtlivskrisen syntes de det var en god idé å gå på byen for å feire Richard Logans utligning fire minutter og trettifem sekunder på overtid tirsdag kveld. Av en eller annen helt mystisk grunn syntes ikke dette å være noen spesielt god sjekkereplikk blant klientellet som var halvparten så gamle. Hvordan tidene forandrer seg.

Men kampen, den var helt OK den. I alle fall de siste 20. Da hadde Oxford fått lov til å kontrollere det meste av kampen, satte inn to straffer og så ut til å hevne tapet fra play offsen i våres. Exa, eller nærmere bestemt Richard Logan, ville det imidlertid annerledes, og satt inn turboen, og pissa på de gulkledde i sluttminuttene. Logan scoret omtrent på sitt første spark i det 75., og lot bortefansen spise opp siste rest av negler til langt inn på overtid. Fire minutter var lagt til, stadionuret viste 94.35, Rob Edwards dunket et frispark langt inn i Oxfords sekstenmeter, og i beste United-stil dukket han opp igjen, Richard Logan, og noterte seg for sin fjerde nettkjenning for sesongen.

Han starter neste kamp. Som heldigvis ikke går på TV. Nå er det 19 kamper, og den ene seieren bortemot Oxfrd i vår er fortsatt beholdningen.

MV

Oxford - Exeter  2-2 (1-0)
Dato: 4/9/07
Sted: Kassam Stadium
Kamp-type: Blue Square League
Tilskuere: 4.560

Lagoppstilling: 
Marriott 7, Richardson 7(Artus 89, 6), Gill 6, Edwards 6, Tully 6, Cozic 6 (Elam 67, 9), Matt Taylor 7, Moxey 8, Mackie 6, Stansfield 8, Basham 7 (Logan 74, 9*).

Ubenyttede reserver: Jones, Friend.

Målscorere: 
1-0: Duffy 15 str
2-0: Duffy 67 str
2-1: Logan 78
2-2: Logan 90+5
Kort: Matt Taylor, Tully.
Vurdert av: Pete Williams
Tabell-posisjon: 6.

[Tilbake]