Ahhhhhhhhh! Måneder med sparking i grusen er over; Exeter City - BI Studentene kl 17.45 i dag!

Oppmøte 17.15 som vanlig. Dagens lad fra sist kamp før sommerferien, Mr Kez, tar med teposen.

4-3-3, hugget i stein etter Exiles at home!

Laget:

Espen

Christian - Øystein- Torbjørn - JJ

Kim - Bjolsen - Kris

Rossi - Kez - Dan

Subs: Ole, Kentona og Frode! (Klar for comeback nr 1. Go on Frodo, we need you!)

Bla off: Orlando skal spille for Arna Bjørnar mot Brann 2. Fucking what! Er ikke Arna Bjørnar et damelag...?!?

Breaking Team News: Ikke mindre enn 2 Exalads er plateaktuelle! Herr Hommen har trykket opp et firesifret antall skiver med bandet sitt Funerapolis - DAGENS MANN I DAG FÅR DENNE TIL ODEL & EIE! Inneholder klassikere som Sex in Hell og A Candle Burning (lyrics; Hommen på Stranrear - bussen) Høre mer? Myspace.com/funerapolis ville være et naturlig sted, men nei. Prøv 666 etter Funerapolis!!!

Herr Tynes Pedersen er andremann som er på nippet til å bli norges svar på P.Diddy. Dramatikken i dag er at Bjolsen BengtNap og JJ MCManaJan (Cheers Lars!) skal være med på videoen hans, og det ryktes om foto- session kl 17.00 i aften! SAY FUCKING WHAT!?! Exas svar på de to gamle karene på balkongen i Muppet Show are going for glam! FUCKING HELL! Legg dog merke til at jeg iskaldt nok har satt begge opp i startoppstillingen, kommer disse karakterene et nanosekund for seint (Bjolsen med fluffy krøller, JJ med make up a la Hommen) blir det utelukkende en kald skulder og benkevarming!!!

Hjerte/ smerte: For å gjøre det enkelt for meg selv og enkelt for dere, så vil det bli enda mer fokus på commitment når startoppstilling/ laget skal tas ut. Etter sommerferien har det vært to treninger og en TV- kamp, karer som har stilt på dette har naturlig fortrinnsrett. Mao still opp for Exa og Exa stiller opp for deg! Dessverre er ikke treningsoppmøte så enormt man kan velge & vrake i lads (Koker når jeg får meldinger av typen "kan ikke stille på trening men klar for kamp" - ja, gudskjelov liksom!), men kan forøvrig melde om fin trening på lørdag (velkommen som GTB ManDan), der den gamle tryllekunstneren Arild Traa gjorde en fin sportslig re- debut.

City 'Till I Die: 11 lads i tung rus syngende på denne gla' sangen i Topsham var herlig. Fra flere hold kommer det (særlig i sene nattestimer) ønske om å fyre seg litt opp før kamp, så da klarer vi det mer eller mindre edru på Slettbakken også! Kaptein Øystein er forsanger!

Go on lads, BI skal knekkes!

Mvh Kermit the Gaff.

[Tilbake]