Matty Gill var sterkt involvert i de største Exa-sjansene.

Stevenage - Exa 0-0:

Dette var Exas desidert vanskeligste kamp i sesongavslutningen (på papiret!), og de fleste ville ha sagt seg svært fornøyd med et poeng i forkant – et poeng som betyr at Stevenage ville være sjanseløse på play offsen, mens Exa vil kunne sikre play offsplass med seier i sin siste kamp, hjemme mot Southport.

Det kan de nå!

Bra stemning, og: htt Faktisk var Exeter det klart beste laget, vant sjansestatistikken suverent (7-1 i skudd på mål, mener jeg å ha sett et sted), to av dem i treverket: Først da Patrick Ada headet Matty Gills innlegg i tverrliggeren (kommentatorene lurte på om ballen var inne), deretter da nevnte Gill i sluttsekundene dunket ballen i stolpen: Se sjansen her.

0-0 ble det lell, og det må vi si oss særs fornøyde med. Da gjenstår Southport, som må vinne for å ha teoretiske muligheter for å spille i Conferencen (de må i tillegg ha hjelp fra to lag over seg). Laget er imidlertid i storform, Conferencens formtabell ledes nemlig av nevnte Southport og Exeter, begge med 13poeng på sine siste seks kamper. Ta altså ikke lett på denne kampen!

Stevenage - Exeter  0-0 (0-0)
Dato: 21/4/07
Sted: Broadhall Way
Kamp-type: Conference
Tilskuere: 3.058

Lagoppstilling: Rice 7,
Ada 7, Billy Jones 7, Edwards 8, Todd 7,
Gill 8, Taylor 8, Elam 7 (Challinor 87, 7), Carlisle 6,
Stansfield 7 (Mackie 71, 7), Logan 8(Phillips 71).
Subs Not Used: Paul Jones, Richardson.

Målscorere: 

Kort: 
Vurdert av: Pete Williams
Tabell-posisjon: 5.

[Tilbake]