Richard Logan gjorde det han er betalt for, og scoret lørdag sitt andre for klubben.

Jada gutter! Og jenter!

1-0 over Morecambe i en heller traurig affære i Parken lørdag ettermiddag var alt vi trengte for å få skapet tilbake der det hører hjemme.

I play offs’en (hvordan i svarte skriver man det på godt norsk?).

City hadde et spillemessig overtak over laget på plassen foran oss før lørdagens serierunde, men slet med å få hull på den beryktede byllen. Så langt gikk det, at (tidligere så svært kritiserte, nå mer populære) manager Paul Tisdale faktisk valgte å ta ut storscorer (ish da) Lee Phillips, og erstatte ham med nyervervelsen Richard Logan da 20 minutter gjensto av kampen.

Wise move.

Logan brukte bare fire minutter før han lekte Mark Hughes, og med en dundrende volley, sikret han 1-0 og en ytterst nødvendig hjemmeseier. Dermed klatret Devons fotballstolthet opp på fjerdeplass på tabellen, men det er tatt som hagl der oppe. Denne uka er ekstremt viktig. Morecambe var første hinder av tre, og klarer vi å gjøre noe med vår nitriste borteform på tirsdag, da vi reiser til nedrykkstruede Nortwich Victoria, så ser det bra ut foran hjemmekampen mot York (nummer tre på tabellen) på lørdag. To seirer i de to kampene, og vi kan begynne å tenke på å pakk bagen til play offs-finalen (der var’n igjen) på Wemberlee den 20. mai.

Tenk det!

Exeter - Morecambe  1-0 (0-0)
Dato: 16/3/07
Sted: Parken
Kamp-type: Conference
Tilskuere: 3.530

Lagoppstilling: Paul Jones 7,
Richardson 6, Todd 7, Edwards 7, Billy Jones 6,
Carlisle 7*, Gill 6, Buckle 6 (Cozic 41, 6), Elam 6,
Challinor 6 (Logan 70, 7), Phillips 6.

Ubenyttede reserver: Rice, Taylor, Stansfield.

Målscorere: 
1-0: Logan (74)
Kort: Todd
Vurdert av: Pete Williams
Tabell-posisjon: 4.

[Tilbake]