Gjerne mer av dette til helga, Wayne! For deg altså, ikke for de med Leyton Orient-drakter..

Gutten som i sin tid fikk småjentene i London-området til å tapetsere veggene med en lekker Carlisle i Crystal Palace-drakt, er Exas svar på Darren Anderton ("sicknote") – Wayne Carlisle. Den talentfulle, men høyst bevandrede 27-åringen har ikke spilt ene eneste kamp siden det fatale bruddet mot Tamworth i slutten av mars. Likevel fikk han utrolig nok en ny kontrakt av manager Paul Tisdale i begynnelsen av oktober – en kontrakt som kun varer ut 2006.

Det begynner altså å haste for Wayne Carlisle (sønn av Belinda ”Circle in the sand” og ” Heaven is a Place on Earth” Carlisle, I kid you not), men nå ser det endelig ut til å nærme seg for vår venn på høyreflanken.

- Han er svært nær en plass i troppen nå, og håper å få være med på benken mot Daggers, sier manager Paul Tisdale til Express & ECHO.

Og med Exas store problemer på begge sidene av midtbanen denne sesongen, er det vel ikke helt utenkelig at 27-åringen kommer inn og serverer et ferdigscoret innlegg for Lee Phillips i det 89. minutt i helga?

[Tilbake]