Billy Jones' Mona Lisa-glis er høyst betimelig.

Jonesy – saint & sinner

Barry Jones og City henter inn tidlig mål imot, men landslagsbacken bommer deretter på straffe, og Exa fyker ned til en niendeplass før vår neste, TV-sendte kamp.

En kjapp scroll på nettet og innkommende sms tyder på at Exas manager var et større problem enn spillerne i lørdagens hjemmekamp mot Kidderminster Harriers (forsøk å si det navnet fort ti ganger med et par cider innabords!). Lisa Stansfield hadde sin livs beste kamp på topp for Sør-Englands fotballstolthet, og ble premiert med… å bli bytta ut. Sjelden har hjemmefansen vært så kritisk som på lørdag, og debatten raser på nettet. Ødelegger vi laget med vår oppførsel? Ødelegger manageren laget med sin oppførsel? Bør plym*uth scum ar*yle ødelegges gjennom intens teppebombing?

Svarene på alle tre spørsmålene er selvsagt ja, og dermed ebbet lørdagens kamp mot høyst ordinære Kiddy (den klarer du definitivt ti ganger etter noen pinter innabords) ut med 1-1. Og det til tross for at vi spilte halve andreomgangen mot en mann mindre, og til tros for at Billy Jones fikk sjansen fra krittmerket 11,5 meter fra motstanderens keeper mot slutten av førsteomgangen.

Hm. Kan jo bare gå bra borte mot Burton neste mandag da, vel? See you all for a curry and a few pints.

MV

Exa - Kidderminster Harriers  1-1 (1-1)
Dato: 181106
Sted: Parken
Kamp-type: Conference
Tilskuere: 3.082

Lagoppstilling: 
Paul Jones 6,
Woodards 7, Todd 8, Edwards 8, Billy Jones 7,
Taylor 5 (Moxey 81, 5), Buckle 6, Gill 9, Challinor 6,
Stansfield 9* (Mackie 73, 7), Phillips 8.

Ubenyttede reserver: Rice, Cozic, Ada.

Målscorere: 
0-1: Penn 2,
1-1: Billy Jones 28.
Kort: Woodards
Vurdert av: Pete Williams
Tabell-posisjon: 8.

[Tilbake]