Tar du utfordringen, Idar?

Åpent brev til Idar Vollvik:

Kjære Idar Vollvik!


Søndag 22. oktober 2006 vies dagen til Leger Uten Grenser og nødanrop fra mennesker rammet av krig, konflikter og naturkatastrofer. Og seriefinalen på Brann Stadion. Som er ca det samme. For en bergenser født etter nittensekstitre.

I media leser vi om omskjærte folk med kjempeballer fra Søreidsgrend eller Strømmen som i skrivende stund har lagt inn et skambud på bare kroner 400 000 for ekte bergensk kulturarv.

Ditt nummer. Vårt nummer. Bergens nummer. 92410000

Budgivere uten kjærlighet til de syv fjell. Budgivere som tror at Mons er en katt og at nystemten er en passe lys espresso. Folk uten skarreR og historier om oppoverregn og bortoverregn og folkeeventyret Chess.

For du har bygget bergenske verdier, Idar Vollvik. Gjennom 92410000 har du skaffet Bergen by alt fra billige tellerskritt, til krokodiller og Raymond Kvisvik. Du har gjort drømmer til virkelighet. Du har forstått at det tar tid å bygge holdninger. At det tar tid å bygge suksess. Å skape, og gjøre de riktige tingene. Å slå de skikkelig lure pasningene. Akkurat slik som tidligere Champions League-vinner innen bedriftsfotball, Exeter City BIL.

Pålitelige kilder bekrefter nå at bergenseren er raskest til å ringe. Tall viser at bergenserne er raskest til å ringe nødanrop og 113 også etter sesongslutt. Tall viser rett og slett at bergenseren er flinkest til å redde liv! Derfor denne henvendelse der vinneren av budgivningen på Bergens fremste nummer støtter Leger Uten Grenser og mennesker i akutt nød.

UTFORDRING
Exeter City BIL, avd. Bergen utfordrer deg derfor, Idar Vollvik på svært så sportslige og mobile humanitære premisser til å gi Exeter City BIL, avd. Bergen - minst én Kurt Nilsen-million til å høyne nødanropet for mennesker i nød på dette stedet, og samtidig redde Bergens fremste nummer - 92410000 - fra den evige fortapelse i ikke-bergenske hender.

VIKTIG: Skulle det finnes andre forretningsmessige storkapitalister med sportsånd og bergensk sjelsliv oppfordres de til å merke innbetalingen ”Bergens mobile arv” og sette støtten som uavkortet går til Leger Uten Grenser inn på kontonummer 15901269294.

For Exeter City BIL, avd. Bergen,
Silkefot

[Tilbake]