Øystein & Jannicke skal gifte seg! Datoen er 26. mai 2007, og Øystein kan fortelle at HELE Exeter er invitert. (Da håper jeg han ikke har med Exeter, UK, med sine 100.000 innbyggere) Festen skal holdes på Bergen Gocartsenter, så det blir herlig å kjøre forsvar mot angrep på oppadstigende gledesrus mens brudeparet er til fotografering. Det eneste som kan velte dette er selvsagt datoen for Supportercupen...Da må de bli bryllupsfest på NSB!

Fra Exeters kjernefamilekontor meldes det om mange fulltreffere den siste tiden, ikke minst på hjemmebane. Skuddkongen Sir Miguel fyrer ikke bare med løskrutt, og sammen med Mette har lille Markus Flack Mikkelsen rukket å bli flere måneder gammel, og allerede irritert på far sin som aldri gidder å sentre. (Jada Migu, pasningen i går var det Tine Kremfløteklasse over)

Så var det Kez, som helt sikkert med fynd og klem produserte Ruben Flack Askeland sammen med Bente Linn. Blir genialt å se Ruben & Markus på topp for Exeter BIL om 16 år, mitt tips er store mengder med mål, hårgel, tyggis og alskens ritualer.

Neste på listen er den gamle BILspilleren Jan Robert, som nesten på egenhånd fikk sønnen Jonas på mandag. Kraftplugg på nesten 5 kilo, så her har vi arvtageren til Øystein!

Selvsagt har Rossi listet seg inn på denne listen også, og kan melde om fulltreffer på hjemmebane som erkampklar omtrent til seriestart 2007. Well done lad, men du klarer vel å score på Slettebakken før sønnen din tar plassen fra deg? KS.

GRATULERER!

Trøye nr 9 Exeter BIL 2022

Trøye nr 12 Exeter BIL 2022

[Tilbake]