"Lille-Anders" - nå med bedre kontroll på sangene!

Etter undertegnede hadde sin religiøse oppvåkning (les "Beviset: Flacky er Gud!"), kom det som et sjokk da jeg i kveld pakket bagen for en ny tur til det forgjette land. Som de fleste kjenner til, har Onkel Ryan Air vært i riktig så godt humør i disse juletider, og serverer juleturer til den hyggelige pris av 1 pence – snaut 12 øre. Prisen man må betale (pun intended), er at bagasjevekta må holdes til et minimum.

For å sikre at det er plass til nok City-effekter, cider, fotballprogram og andre tvilsomheter, ble det for første gang vurdert å la det norske Exeter-flagget forbli hjemme. Vekta måtte frem, flagget pent rullet sammen, og hva viste den nyanskaffede NBH Nordica Stainless Steel-vekta?

Mmm, nettopp:

666 gram!

DYRETS MERKE!


At dette tallet stirret meg intenst og ubønnhørlig i ansiktet dagen forutfor avreise til den mest risikoutsatte kampen i hele Conference League (husk at et par idioter fra Exeter tente på gardinene i en pub i Hereford tidligere i sesongen, og at det nå ventes en gjeng bøfler fra Midt-England i morgen, fredag) fikk det selvfølgelig til å gå kaldt nedover ryggen på undertegnede. Vil jeg ende opp som et slaktoffer i rennestenen utenfor Parken når Hereford-hordene søker hevn? Vil Steve Flack få et illebefinnende og falle død om i det han ser det norske flagget flagrende på Big Banken?

Fåglarna vet, men det må innrømmes at jeg prøvde å manipulere vekta med å legge på to gummistrikk – uten at digitalvekta ga signaler om å endre dommen. Fortsatt 666. Et par smådytt med en møkkete høyre pekefinger hjalp heller ikke – det var atskillig lettere å misbruke gramvektene før alt ble digitalisert, det skal være sikkert.

Til slutt resignerte jeg, og slå meg til ro med at det vekta egentlig ønsket å si, var at flagget sprer frykt og redsel – ovenfor Exas motstandere. Tenk dere når Alex ”Porn Star” Jeannin (som, ifølge ryktene, skal ha lagt ut bilde av seg selv på en svingerside i England! Sa jeg det ikke!) kommer ut i øsende regnvær i Parken og ser at the Norwegian Grecians på nytt er på plass. Han vil garantert late vannet, og sett ballen i eget nett?

La oss håpe det. I mellomtiden gleder jeg meg mye over Lille-Anders’(undertegnedes sneip) store fremskritt på syngefronten. Etter at barnhagen i lang tid har plaget junior med Lucia-sanger, ”Bæ, bæ, lille”, ”Mikkel Rev” og andre sanger som ikke kan brukes på en fotballbane, tok sneipen ansvar i jula.

Etter å ha studert sjefens nydelige Flack-skjorte og fått grundig forklart hvem den flotte herren på bildet var, var han ivrig med da pappa drog i gang et par strofer med ”Flack, Flack, Flack-Attack!”. Et par kvelders trening ga så enorm uttelling i går kveld før leggetid, da sneipen stilte seg opp på stellebordet, kastet ut høyrelanken, og hylte ”Flack Attack”!

Han er ennå ikke fylt to, så denne er det håp for!

Fortsatt God Jul og Godt Nyttår til dere alle, kos dere på Fotballpuben i Bergen eller Bohemen i Oslo i morgen klokken 20.45. Gjør kvelden Rød og Hvit slik den skal være i jula (og resten av året), og rop litt ekstra når dere ser det norske City-flagget heretter kjent som 666.

MV

[Tilbake]