LADS, vi må ta konsekvensen av at vi nesten ikke har kommet til sjanser de to siste kampene. Vi må skape grunnlag for mer trykk framover. Med en mer kompakt midtbane og flere offensive spillere i 4-3-3 formasjon skal vi høvle og bone løs på følgende måte:

Forsvar: Forsvaret er vår jevneste lagdel, denne gangen skal de virkelig få vise at de duger med noe mindre hjelp. Jeg tror forskjellen bakover blir minimal.

Midtbane: Med Arild og Mutu på plass er det muligheter for både kreative løsninger og enkle innsidepasninger. Men begge to på en gang sentralt på midtbanen kan bli i overkant vågalt. Med en tredje mitbanespiller noe mer dypt kan vi skape tid og rom for at Mutu og Arnardo kan trekke opp krempasninger, samtidig som de ikke må bruke ALLE kreftene på defensivt arbeid = baktunge Exeter med lang vei til motstandermålet.

Angrep: Med Dan på en flanke er vi garantert gode innlegg kombinert med samvittighetfullt arbeid hjem i hvertfall i 40 av kampens 60 minutter. Ikke en kjellerlekasje i verden skal hindre den mannen i å gjøre en kanonkamp.
Rossi og Miguel skal boltre seg på den andre siden. Med tanke på at disse ikke har mange defensive fibre- men i denne kampen SKAL og MÅ jobbe skikkelig hjem, er dette en løsning som kan fungere. Denne flanken skal piskes til arbeid, og ingen kommer til å bli mer happy enn meg om disse to dandygutta avgjør opprykket. PS! Kenneth, det er forskjell på pisking og kjefting- bruk hodet ditt til å vinne ALT på midten du raske gutt!
Inne i midten venter Kez som har garantert for mål. Gaffer kommer til påta seg formannsjobben, og vil spille på flere plasser i løpet av kampen for å holde et nøye oppsyn med utviklingen.

Troppen som per i dag er klar for kamp er på 18 mann, vi kan maksimalt stille 3 innbyttere. For en gangs skyld har vi det luksusproblemet, med vår lagmoral bør en vraking uansett ikke være noe tema. Viser til vårens kampreferat mot Realiststudentene om grunnlag for uttak. (Ligger under linken "sesongen"), samt minner om at for flere er oppmøte på mandagstreningen rimelig viktig for å komme med i diskusjonen om å bli med i Exeters viktigste kamp på mange, mange år.

Espen - Morten

Christian - Øystein - Torbjørn - Jan - Arne- Petter

Mutu- Arild - Kenneth- Bengt- Lars

Kris - Jahn Erik- Dan- Miguel- Rossi

Off:
Kim 1- USA
Kim 2- Trondheim
Frode- Skadet
Håvard- Offshore

[Tilbake]