Silkemyk stemning på Finnegans da Exeter City BIL tok seg noen velfortjente pils som et ledd i oppkjøringen til århundrets kamp mot Realiststudentene på tirsdag. Charlie Miller og Robbie Winters dukket også opp, noe som fikk ryktene til å gå om forsterkninger på tirsdag. Vil Miguel og Rossi få uventet konkurranse om spissplassen???

Ellers er det tydelig at ladsen mildt sagt er tent foran kampen. Aldri har så mange kloke hoder snakket så mye om en bedriftsfotballkamp...
Herlig å se ladsen spisse ørene hver gang man kom inn på laguttak og kvalitet, men er det noe alle vet så er det at man ikke skal kødde for mye med fotballferdigheten til gutter, er omtrent like ille som det er for jenter å kalle bestevenninnen sin sladrete.

Frode dukket opp, fortsatt skadet, men klar for å arrangere smalahovefest for exa-ladsen!
LørDan beklaget uppfordret de dårlige innleggene sist. Forklaringen var faktisk flommen, som førte til at Ålgårds nest største sønn måtte svømme rundt i kjelleren hele natten i forveien.
Breaking News: Arild viste fin form, og er rapportert klar for trening mandag.
Just hot off the press: Kim er off til USA i tre uker, og går dermed glipp av kampen. Mutu er hentet inn fra sjøen, så med Arild og Mutu tilgjengelige igjen er midtbanen spennende.
Christian rapporterte at han kom til å spille helt til han ble bært av banen, armbrudd og sånt medfører bare at noen andre må ta innkastene.
Etter en politisk debatt (ganske riktig, exa er blodrøde), forsvant vi ut i natten til en servil køntrikonsert med Sgt. Petter. Kløktig trekk fra Gaffer, bare for å vise at livet ikke bare er en dans på roser. Øystein synes dermed det var tid for yndlingsangen Ceeeee, aaaaaiiii, teeeee, wyyyyyaiii.....

Tenåringene Olsen og Andreassen klarte etterhvert ikke å sitte stille ved voksenbordet lenger, og forsvant mot Garage. Garage, stedet der Exeterspillere fortsatt kan være seg selv og der kvinnene fortsatt er ute etter de indre kvalitetene, ikke myten og statusen det er å se City i profil. Kjennere i miljøet stiller seg likevel spørsmålet om ikke beavis & butthead med dette sololøpet plasserte seg selv på benken på tirsdag... Ihvertfall så vi ikke mer til dem.

Derimot dukket Kezman opp på Inside, breddfull av Hansa og selvtillit. "Gi meg ballen på fot og jeg scorer", "jeg skal vinne hver eneste ball" og "selv om jeg er liten vinner jeg alt på hodet", var tre utsagn. Faktum er at det ikke er langt fra sannheten. Gaffers yndling blir en nøkkelspiller på tirsdag.
Etterhvert ble stemningen eksplosiv, da supporter Jannicke insiterte på å dynke Kez i øl, noe som førte til saftig hevn og en sen dusj for resten av ladsen.

Konklusjon: Er vi like på hugget på tirsdag, kommer det til å stinke blod og tårer på Slettebakken. F**king go on lads!!!!

[Tilbake]