En vanlig Exeter-kamp som ECSCON gjerne skaffer deg billetter til.

Hvorfor holde med Exeter? Hvorfor bli medlem av ECSCON?
La oss være ærlige nok til å innrømme det – de fleste av oss som farer over disse sidene har også et annet favorittlag som er lokalisert marginalt høyere i det engelske divisjonssystemet, som tidvis kan gi større fortballopplevelser. Men å holde med Exeter og være medlem av supporterklubben er det likevel flere grunner til – her gir vi deg de ti beste!

1) Du er sikret billetter. Om det er hjemme mot Forest Green overs, eller borte mot Manchester United: Et supporterklubbmedlemskap gir deg billetter (Exeter solgte alle sine 9.000 billetter på Old Trafford i fjor. Alle norske medlemmer som ønsket adgang fikk billett til kampen.)

2) Billig adgang. HVIS du skulle få adgang til en PL-kamp med ditt andre favorittlag, er prisen sjelden under 500 kroner for ordinære billetter, langt mer på svartebørsen. I Conference ligger prisene på rundt 150 kroner.

3) Du kan stå. En rett alle burde ha på en fotballbane, men som du kun finner nedover i divisjonssystemet. Med sola i fleisen på Big Bank, St James’Park, Exeter, er livet herlig og synginga stor.

4) Sen prematchcider, tidlig postmatchcider. Glem lange køer, vanligvis kan du nyte din drikk frem til fem minutter før avspark og ti minutter etter. Velfortjent!

5) Kjenn din nabo. Frp har dårlig grobunn for sine holdninger i Exeter-miljøet, det er stort nok til å møte nye fjes, men lite nok til at du kan bli kjent med folk – og møte dem på nytt!

6) CCC. City, Cider og Curry , eller Cider, City og Curry. Obligatorisk på enhver Exeter-kamp. Ingen fotballsupportere er så trofast mot det indiske kjøkken som Exeter-supporterne.

7) Vi er en klubb på vei opp! Conference 05/06, 2. div 06/07, Champions League-vinner 2011.

8) Opplev nye steder! Der andre besøker Birmingham og London for 26. gang, kan du få se bryggeribyen Burton og Viking-byen York – i tillegg til nydelige Exeter.

9) Du har et medfødt tiks som gjør at du blir hyper hver gang du ser fargen grønn. Akkurat det gjelder også for alle City-supportere, som gjerne får et plutselig behov for å rope ”SCUM!” hver gang fargen observeres – tilfeldigvis den samme fargen som vår kjære nabo Pl*mouth scum ar*yl også spiller i.

10) Tap og vinn med samme sinn. Har du noen gang sett en Arsenal- eller ManUre-supporter som ikke gråter over et tomålstap for Charlton? Selv har jeg vært med og jublet for det samme, som en av Exeters beste fotballopplevelser i moderne tid. Du lærer å ta ting med fatning som City-supporter, og selv en ussel scoring mot Forest Green kan glede.

I tillegg bør det jo nevens at det hører med til sjeldenhetene at din andre klubb og Exeter havner i motstridene interesser. Gå til ”kontakt” for å se hvor du skal plassere dine 50 spenn for å bli medlem! MV

[Tilbake]