FREDAG

Øystein som fikk turens første bot for feilaktig øldrikking kl 08.15

Espen som stolte blindt på get-a-grip bordbrikken i 4 meter høye bølger og dermed sørget for at samtlige lads på bordet luktet øl før Flesland. Nye Kripos er koblet inn for å tyde vaskekluten av en billett til Håvard.

Vifteformasjonen rundt baren i Haugesund 11.54, hvilken by med respekt for seg selv starter ikke ølserveringa før kl 12 når City velger å komme på besøk?

Espen med stor sekk og bagg, oppi der var det MYE ubrukt grønt.

Knusende Viggo- nederlag for eplekjekk og i overkant talkative Viggo - rookie Bengt på toget til London, og det uten G&C. Turens definitive personlige lavpunkt.

Blodtrykket ned i knestående igjen da Neil var klar med billetter og Radio 5 på tråden.

Togtur to timer mer enn estimert til Manchester, men hva i allverden gjør det når man har 1,5 liter G&C, togbar og Viggo?

Forsøket fra 4 lads på å holde kjeft et Viggogame- umulig. Obligatorisk bot.

Life- fra et sness Exiles til City og østeuropeere all over the place.

Askelands åpningskommentar: You have beautiful, high cheeckbones, are you from Poland or Russia?

Askeland, superkompis med toalettvakten, men bæsjer likevel som en mann 50 cm fra nesa hans- til øredøvende stillhet. Imponerende.

Espen, turens X- faktor, trålende etter reker som Røkke på 80- tallet inne på Life, bare avbrutt av perioder med tung, tung søvn. "Is your friend alive?"

Branndøra som gikk opp ca 8 ganger i løpet av en time, brorparten takket være bekvemme Lossius med korttidshukommelse.

City i gåsegang etter stengetid, 4 taxier per pax for å finne sted der man kan ta seg en velfortjent øl. 2 puljer i hver sin taxi, men maskott Espen alltid 2 minutter etter i taxi nr 3. Hver gang han var fremme ved et nytt sted var vi blitt avvist/ stengt/ lakk& lærbar/ homsested osv.osv- og Espen var på tråden for nye direksjoner til aparte steder som The Corky Welsh Tavern eller Bing A Boo. Når man skal forklare en dritings Espen dette er det ikke rart batteriet går filleveien.

Kim som blir filleristet av ukjent uvenn på dansgulvet på et eller annet sted, uten at det bekymret nevneverdig.

Askeland jn ringer hjem til mor kl 03.00: "Slapp av mamma, men kan du sperre mobilen min, det var en jævla forpult taxihomse som stakk av med den" Tipper silkesøvnen uteble resten av den natten...

Dagens mann: Rookie Espen- Hissig på grøten, herlige stayeregenskaper, strengt tatt den perfekte Greyhound.

LØRDAG

Alans tekstmelding kl 09.00, I have a few papers I need some help with mate...

Kaffemaskinen- er det mulig å lage noe så ondskapsfullt?

Kim & Bernie, 2 x 12 på ryggen, bleke med fattet etter noe sen leggetid.

Sveisen til John Child- det blåste ute ja.

Foruroligende meldinger om forsinkete busser og tog, og dermed ikke planlagte pre- pints på Thistle mens ladsen strømmet på...
...noe som førte til tidenes u-sving i styrtregn og sjokk for å finne en såkalt pub.

Politiet som dukket opp 5 minutter etter ankomst pub.

Den fjerten var ikke min! Tror derimot at innehaveren (Jada PK) har gode muligheter til å bli et legendarisk kasus på gastronomisk institutt.

Pre- match timene nær Old Trafford. Gull.

Øysteins forsøk på å komme inn i Medium - trøya fra Garno. Kodak- Moment.

Øl under tibunenen før og under kamp mens alle legendene dukket opp; Roger Pyne-sangen, Dominic, Banzai, McCaffrey, Wallube, Tom Lippiett osv.osv. Sommerferie i Devon planlagt.

Kampen. Rørende.

Taking the piss on Man. U på vei til puben etter kamp. Nye bjørneklemmer til Roger Pyne.

"Off all the pubs you had to pick my local" - hjertesukk fra gammel Man. U geezer når Sandnes stikker armene i været ved ankomst toalettet.

I likhet med de fleste City fans; pelle seg ut av Englands stinkende analfikserte by jo før jo heller, og dra dit folk setter pris på glade City-lads. Turens mest veloverveide beslutning.

==>At en misunnelig Guru/General/Gledesdreper presterer å sverte sin legendestatus ved småfurting over Bergens herlige sporvalg til L'Pool etter Exeters største øyeblikk noensinne, og takker for tur, exe-rated hjelp og gurutittel med årets tåpeligste sitat skriver en godhjertet Formann Mao av på kontoen for tung Cider og Currybakrus. På de fremtidige 200 gangene mr Grumpy likevel høylydt kommer til, pussig nok, vende tilbake til "hvem er flinkeste gutt i klassen temaet" (Som om det noensinne har vært noen tvil om det- det finnes bare en Guru!), tenk over at smålighet og forsøk på brann i rosenes leir kan vår lille Exeterfamilie klare seg utmerket godt uten. Som du sier, blodig sarkasme ja, gjerne- krangling nei, case closed, happy as Larry ;-)

Taxi til Liverpool med høflig og laid-back geezer med allverdens tid for ølkjøp og tissepauser.

Nytt kallenavn: Blow Job Olsen. (Guru, Generalen og Travolta ok, men denne frykter jeg Bernie må ta ansvar for selv..refererer til legendarisk strandserie på tv2)

Gedigen bytur med lads så herlig on fire, pubansvarlig Askeland kommer tilbake med detaljene.

Dagens mann: Rookie Jahn Erik, bror av sin bror som Anders sa. Herlig å se mannen iført trang lilla topp tenne fyr på drink nr 3 på Revolution foran lamslåtte polske jenter, bli nektet adgang på Walkabout, men bare 5 timer senere stå og brøle entusiastisk på City i døra på National Inn når resten kom. Tok inn Viggo, Daghavende og Bøtekassa som duck to water, og er hjertlig velkommen på Exe-tur på livstid.

SØNDAG

Tekstmeldingen fra Blow Job Olsen kl 12.07 om jeg tråkket på ballongen.

Taxitur til Anfield, City på den evige flamme.

Daghavende Benny som fikser taxi til Manchester over et glass Carlsberg og en ølhund på The Albert.

"Knusing" av gambleren Håvard i pool i Manch.

Lang og herlig togtur til London, Viggo ruller og går, Cider består.

Oppdatering fra Arse-ladsen og Rookies på puben i London. Fin historie fra PK om Rookie som herlig fornøyd bestilte overføring av 10.000 til brukskonto "da blir det bra dame i kveld", før det endte med mumling og flakkende blikk i hjørnet,"Ok, gi meg 2000 da, blir ikke så verst det heller" (ubekreftet historie akkurat den der) Ryktes også om Rookie observert sovende stående på Highbury. Samme Rookie pådro seg også 3 bøter i løpet av en en- minuttsperiode med transport, høydepunkt da han uforvarende braste inn en dør og holdt på å rive med seg hele innehaverens beholdning av avansert sex- utstyr.

Øyvind som gjorde meg blodig klar for wrestling. Obligatorisk på neste tur.

Herlig stemning utover natta på Hard Core, en stinkende liten kjeller fylt av Lemmy- wannabes, prøv selv å sette inn City eller Exeter i refrenget på hardtslående heavy. (Deep Purple "Oooooh I'm a City machine- we got everything...bam bam bam bam!" Utbredt stagediving, luftgitar, fysisk hard male bonding, Espen tok seg selvsagt en lur mens AC/DC ("aaaaaaaa CITY!") spilte på volum 11. Kun avbrutt av 4 lads tidlig på kvelden med lavt blodtrykk og allverdens tid med en kopp te med et sness polske stripperere (ikke så mye som en pupp i omløp kan jeg glede med, "rystende") samt plenty av kaker, kaffe og postkort av kongefamilien på Cafe Italia før Mayhem brøt løs i kjelleren igjen.

Obligatorisk stripping fra Jannicke.

Møte med B- Gjengen i Londons bakgater 05.00. Håvard dypt rørt over at mannen med en tann nettopp hadde sluppet ut av fengsel og ble gjerne med for å møte stefaren hans, Slakter Jim, som jobbet som utkaster på en lyssky bule borti gata.

Dagens mann: Rookie Håvard. Deler min interesse for Viggo og umotiverte taxiturer, og gjorde seg også særs travel med fylte bløtekaker som nattmat.

MANDAG

En dag like jævlig som å ha sesongkort på Home Park.

Summering: Legendarisk tur, legendarisk kamp- og det største antall City fra Norge noensinne. Sier litt om at vi har norges triveligste supporterklubb når man kan snu seg og slå av en prat med absolutt alle med god samvittighet. Lets keep up the good work lads!

Gaffer.

[Tilbake]