Exeter City BIL - Byggmakker Markhus, 26. aug 1 - 2

 

Slettebakken, Home of Exeter City BIL
 
26.08.13- Late kick-off, 7.30 pm. Monday night football! 
 
Exeter - Byggmakker Markhus 1-2 (0-0).

 
Det forhåndsannonserte laget:


Arne
 
Marius - Jan 

Kris - Orlando - Bjolsen 

Kez
 
Subs: 
Miguel
Kenneth
 
Dette ble også laget som spilte kampen.
 
Tidlig oppmøte på mange, Exeters på plass 45 minutter før avspark. Vente på kamp i Exeter-drakt. Nydelig kveldssol over blokkene. Legender som Stuttkjukken på BKK og han døve dommeren med Hemingway-skjegg var i aksjon. Gaffer meldte om bajsing og knestående gange til nabobåsene på jakt etter dopapir, i garderoben under Bergenshallen. En god oppladning til kamp!
 
Første omgang ble tung for Exeter. En hardtarbeidende og disiplinert gjeng, Byggmakkerne, sikkert orden i hyllene der. Vi rygget og rygget og jobbet ganske bra, men var også heldige som holdt nullen til pause; Byggmakker hadde 2-3 stolpeskudd, flere skudd utenfor, og et par som ble stoppet på streken. Midtveis i omgangen sto Gaffer og jeg på sidelinjen og tenkte på taktiske endringer, om det var noen grep som kunne tas, noen jokere eller supersubs som kunne kastes innpå. Konklusjonen ble å fortsette som før. Omgangen ebbet ut med kritkk av dommer og motspillere fra spesielt en Exeter, mens en annen Exeter brukte begrepet "sekk med gammel sperm" som et bilde på noe som skjedde på banen. Ingen gevinst for de som kan gjette hvilke to Exters som var involvert her. 
 
2. omgang forsatte som første, og det så mørkt ut da Byggmakker fikk målet sitt. Men Gaffer og Kez spilte seg gjennom med flere nydelige veggspill på rad, rett fra avspark, og en iskald avslutning nede i hjørnet fra sistnevnte gjorde at vi utlignet med en gang. Så fulgte vår beste periode i kampen, med et skudd i krysstolpen fra Kez, og en karakteristisk chip over motstander og volleyskudd fra Migu. Exeter on fire! Dessverre fikk Byggmakker et nytt mål, da vi ble for ivrige. Men vi fortsatte å jage utlikning helt til siste slutt, uten å spille oss til de store sjansene, med et unntak for da Orlando ble dyttet og fikk snublet seg i gjennom sekunder før slutt. Dessverre gikk skuddet høyt over. Faan asså!
 
*** Kez. Som vanlig tung jobbing, men også finesse i avslutningene. Synd med den i stolpen.
** Gaffer!! Frekk og freidig hvor han går. Lyktes ikke med å lure til seg innkast, men pluss for initiativet. Viste mental styrke da han rett etter 0-1 kattemykt og fattet spilte fra Kez til 1-1.

* Migu. Ikke så stor radius, men  Iniesta-takter på små flater.