Exeter City BIL - RENO 3 - 1, 27. april 2013

Exeter – RENO (BIR)

Stadion: Sleivebakken

Publikum: ja (2)

Dommer: nja (1)

Temperatur: Kokende!

 

Startoppstilling:

GK: Arne MS: Marius MS: Espen H. Ving: Migu SM: Leidulf V. Ving: Ole Marius (spyd)spiss: Kez (C)

Benk: Kristoffer (spiller/manager), Kenneth

 

  1. Omgang:

Før vi fikk hendene ut av lomma satt søppelgutta kula i nettet. Goalie prøver desperat å jage oss til kamp! Fremdeles rygget vi mer enn vi burde og ga alt for mye rom til RENOs angrep. Kjukken1, Kjukken2, Kjukken3 og kjukken4 fikk til tider trille ball nærmest uforstyrret. Kjukken3 blir illsint på eget forsvar når de ber han hjelpe litt på egen banehalvdel. Han spiller angrep for pokker! Arne og forsvaret stenger imidlertid pølseboden! Plutselig blåser dommeren i fløyta og 1. omgang er over!

Pause: Peptalk! Vi må score mål! Alle enige!

  1. Omgang

Vi bestemmer oss for å presse høyt og det gjør vi! RENO skjønner ikke hva som treffer dem og før de rekker å tenke pølse, sitter ballen i nota. Selvfølgelig kæpten-Kez som fyrer løs, utagbart fra distanse! Frustrasjon snur til spilleglede, og RENO forvandles til en gjeng småjenter! Leidulf tar kontroll over midtbanen og kez irriterer vettet av de RENO spillerne som gidder å løpe hjem(2).  Makan til grinete gjeng har vel ikke Slettebakken sett siden jentespeiderne spilte her i -96. Senior Sandnes er raskt frempå, finter, finter, finter, prikker ballen mellom beina på RENOs forsvarsprimadonna og rett på den lange tåa til Kezman kez. Selvfølgelig er det 2 -1! RENOs nr. 1 særdeles utilfreds og prøver seg med en høyrehook på vår egen hit man Kez!!! Heldigvis (for han) feilberegnet han grovt nok en gang. Med 20 minutt igjen begynner RENO-gutta å lure på om det er på tide å gå hjem! Exeter maskineriet fortsetter å male og plutselig er Sandnes JR løs på venstresiden.  Løper, løper og løper, prikker ballen uselvisk inn til Leidulf i midten som like uselvisk triller ballen videre mot høyre. Der er selvsagt Kez og smeller inn 3 - 1! Det koker på Slettebakken! RENO- gutta er forundret over gleden ved å score mål… De siste 15 er fokus på å ikke havne i klammeri med i overkant hissige tjukkaser.  

Traa-børsen:

***: Kez. Trenger jeg si mer?

**:Arne. Herlig engasjement når vi sliter med å få opp trykket + gode utspill + tryggheten selv!

*: Leidulf. Maskineriet på midtbanen.

 

PS: Benytter anledningen til å annonsere at jeg trekker meg tilbake fra fotballen! Føler meg heldig som har fått spille så mange(få) minnerike kamper på ærverdige Slettebakken! Takker også mine lagkamerater for førsteklasses kameraderi!  Og ikke minst fansen som har sett meg spille(5)! Går nå over i stillingen som ekspertkommentator i Radio Risør!

 

Sandnes JR Out!
 


Takk for innsatsen! Red. Anm / Sandnes Snr. Passende anledning til å minne om denne!