Seriestart Bedrift: Exeter City BIL - Necon Reinertsen 2 - 4, 29. april

Necon Reinertsen - Exeter, serieåpning 29-4 2013 klokken 17.30.


 
Sted: Slettebakken Stadium of Kronisk Overvann og Stiv Kuling.

 
Tilskuere: De 18 første minuttene av kampen var det faktisk åtte stk. Arne,Marius,Kenneth,Kris,Kez,Ole M,Miguel og Miguel 2. Resten av kampen var det skuffende null.

 
Laget var satt opp slik: Arne i mål. Kenneth og Marius bak. Troikaen Kris,Kez og Ole M på midten. Sir Miguel på topp. Miguel 2 måtte finne seg i å bli benket i debuten.
Sistnevnte Sir Miguels fetter som på kort varsel stilte opp og sørget for at vi i det minste hadde en innbytter.

 
KAMPEN.

 
STARTEN AV 1. OMGANG.

 
Som beskrevet over var brorparten av første omgang virkelig noe for historiebøkene, dessverre med negativt fortegn. Vi ble så til de grader tatt på sengen av dette laget med det rare navnet. De rullet over oss som de ville, kom seg til gode skuddposisjoner og alle skuddene ga nettsus. Ikke mindre enn fire ganger gikk Arne seg vill i noten i løpet av de første atten. Tung oppgave å reise seg fra dette kan man si.

 
SLUTTEN AV 1. OMGANG.

 
Alle ville vel trodd at dette skulle ende med grusomme sifre og hyling om trenerens hode på ett fat, men sånn ble det altså ikke i dag, Plutselig begynte vi å ta over kampen og vi var vel egentlig nære på å redusere minst en gang før pause.

 
PAUSE.

 
Etter en god avslutning på omgangen var vi til tross for resultatet skjønt enige om at dette ikke var helt kjørt. I alle fall enige om at vi ikke skulle klappe sammen.
Treneren valgte å ta frem taktikktavlen sin og andre omgang startet vi slik: Arne. Kris og Marius. Migu eller Migu 2, Kenneth og Ole M på midten. Hitman Kez på topp. Migu eller Migu 2 på benken.

 
ANDRE OMGANG.

 
Trenerens taktiske inngripen ga umiddelbar effekt og jeg vet egentlig ikke helt hvor få sekunder Kez brukte på å fyre inn vårt første for dagen. Knallhard avslutning via stolpen og inn. God stemning. Litt mindre regn i luften og på banen gjorde at Exas menn kunne begynne med finspill. Tilfeldigheter og poleballer som ble dempet perfekt av en vannpytt i første omgang ble byttet ut med balltrilling og gode løp.Krigersk innstilling må også nevnes. Kampbildet totalt forandret og motstanderlaget kun med sporadiske forsøk når de fikk låne ballen av og til.

 
Rundt halvveis ut i omgangen fikk vi frispark i farlig posisjon. Kez klinket til og traff perfekt i nærmeste. 2-4 et faktum. Go on. fortsatt tid til mere.
Vi kjørte faktisk kampen mer og mer etter dette og hadde flere gode muligheter til å pynte på resultatet, til og med kanskje fått poeng. Til og med faktisk fortjente poeng vil jeg si, men da fløyten gikk var 2-4 tap dessverre tallenes tale.

 
OPPSUMMERING OG LITT SYNSING.

 
Først av alt må det nevnes at det er tøft å være det laget alle vil slå. Komme ned fra toppdivisjonen og menge oss med båset i 2.div, klart de er sugen på en storskalp.
Mulige bortfoklaringer: Var det undervurdering? Var det uværet og vi taklet det dårligst? Har vi trent for hardt i vinter? Var det det at vi manglet en innbytter eller to til? Skal vel ikke se bort fra det. Kommer med en liten oppfordring til de som ikke kunne komme og uten å nevne navn nevner jeg i fleng: Orlando,Kim,JayJay,Pål,Espen,Bjolsen,Torbjørn,Leidulf og alle dere andre. Come on, vi trenger 8-9-10 stk per kamp for å komme oss opp til toppdivisjonen hvor vi hører hjemme.

 
Siste del av dagens kamp utelukkende positiv, treneren med taktisk triumf og alle soper inn kudospoeng for å aldri gi opp.

 
Treneren også med kampens høydepunkt da han innførte en ny type sklitakling. Kort fortalt: Finn en ballførende motstander, press han mot banens største dam, skli, flyt to meter på vannet, treff ballen sånn at den er en meter over egen dødlinje, spark den fremover mens du fortsatt holder på å druknes, unngå likevel corner. Dette er fra nå av omtalt som Sklitakling Gaffer Style. Skikkelig.

 
Jaja, nok fjas fra meg.

 
Her er stjernene:

 
*** To mål og enorm arbeidsinnsats på topp førte til at vi klarte å snu kampen fullstendig. MOM. KEZ.
** Sklitakling Gaffer Style og oppofrende spill som forsvarer. Taktisk triumf som trener. GAFFER.
* Løper og jobber veldig mye, mange fine innlegg fra kant. Trent godt i vinter. OLE M.

 
For Exeter på Slettebakken. Marius dy.