Kampref Exeter City BIL - Rambøll 4 - 2
Onsdag 14. sep 2011, referent; Kentona

Resultat: 4 – 2 (Gaff – Kez - sirMigu – Kez)

Tilskuere: 4( Ruben – Synne - Linnea – Pernille)
Lag; Arne, Marius, Espen, Kris, Kenneth, Jens, Kez, Migu
1.       omgang
Våt og tung bane på Sletten innbød ikke til finspill, men fullstendig uaffisert av forholdene gikk Exa bil til verket Barca style. Rambøll var ingen målestokk, og det hadde vært vanskligere om noe hadde plantet noen trær på banen istedenfor. Men så var det dette med å få læret i mål. Store sjanser var brent. Lundekvam viste at det ikke er måljegeregenskapene som gjør at vi alle er så glad i han når han headet ballen over på åpent mål, avstand ca 1m. Nyere forskning har vist at det var bare et sted på Espen ballen kunne treffe for å gå over fra det holdet, og det traff han.
Exa mistet ikke motet av den grunn og fortsatte å kverne på, og rettferdigheten seiret når Gaff med hodet styrte inn en presis corner, 1-0. Kez ville ikke være dårligere og utnyttet et presist (dog himmelhøyt) utspark på beste måte, to touch og nettsus, 2-0.
Exeters utvalgte gladiatorer fortsatte å gjøre narr av Rambølls når Kentona steg som fuglen Føniks på bakerste stolpe etter nok en presis serve fra Jens. Utklasset enhver form for motstand og styrte ballen mot Sir Migu som hadde klart og rive seg løs fra markeringen i feltet. Migu gjorde ingen feil, og murte ballen i noten på volley. Konen til keeper var nok glad han holdt seg unna den suseren, 3-0
Betryggende siffer til pause, og lovlig det var deilig å kunne dusje seg i skryt, egenros og komplimenter en stakket stund
2.       omgang
Hvor lang tid tar det å glemme? Det kan en spørre seg. Exa hadde tydeligvis latt innsats og samhandling bli skyllet ned i avgrunnen sammen med regnet i den tro at det er nok å bare spille fotball i en omgang. Rambøll utnyttet laber innsats og skrev inn 3-1 i protokollen. Dette var heller ikke nok til å vekke den sovende kjempen som hadde gått fra å være en skinnende og potent fotballmaskin til å bli redusert til et rusten skurtresker med viagra ønsker. Blindet av egen udugelighet spaserte Exa inn i neste felle, slutte å spille fotball og heller begynne å kjefte. Fornuftig å la munnen jobbe når føttene er gått i streik.
Rambøll er på farten igjen, blir presset men får allikevel lurt av et skudd som Arne skjermer i mål, 3-2. Så når det begynner å se som svartest ut skrur Kez av mørket og lyser opp Sletten med et fyrverkeri fra midten. Ballen gikk konstant 20cm over bakken, og hadde endt opp i evigheten hadde den ikke truffet noten i målet, 4-2 jubel og lettelse. Nå sluknet motstanden noe, det ble for mye og hente inn på for liten tid. Gaff prøvde å yte hjelp til de hjelpeløse når han demonstrerte hva det vil si å få is i rubben på fotballbanen når han serverte uken sløyeste tilbakespill etterfulgt av hoftefeste. Forsvaret ordnet opp, og til slutt kunne dommeren blåse av kampen og sende resultatet 4-2 til bedriftsidrettsforbundets arkiver.
Traa stjerner:
*** Kez, spiller med to knekte tær og putter to. Vi knekker to til til neste kamp.
** Jens, sjelden har vi vært beæret med så mange veldig gode innlegg/dødballer
*Espen, trekk for bommen, men er plettfri bak i eget forsvar.
Ref: Kentona