Kampref Exeter City BIL - Indus 3 - 2
Slettebakken 30. august
HERLIG sliteseier!

Laget: Espen i mål, Pål og Marius bak. Kris,Kez og Jens på midten. Sir Miguel på topp. Ingen subs.
 
Lovlig tidlig kickoff, noe som resulterte i at vi måtte spille de fem første uten vår hitman på topp. Litt preget av dette, men vi våknet til liv da Sir Miguel dukket opp og festet umiddelbart  grep om kampen.
Hard jobbing og til tider forsøk på balltrilling førte til at en av Indus sine forsvarere mistet hodet -og ballen- og en meget årvåken Kez lobbet/plasserte/banket inn 1-0 på lekkert vis. Cirka halvveis i omgangen.
Etter dette fortsatte vi med finspill og kom til en del sjanser og mye cornere. Indus farlig frempå et par ganger, men et hardtkjempende Exeter tok pause med en fortjent ledelse.
 
 
Den cirka et min lange pausesnakken full av glede og selvsikkerhet.
 
De første minuttene av andre omgang startet som den første sluttet, overtak for oss. Etter hvert begynte derimot Indus å ta over kampen og utligningen kom etter åtte-ni min,da måtte selv selveste Espen gi tapt etter noen klasseredninger som holdt oss inne.
En meget tung bane med fem cm overvann gjorde at Exeters menn uten innbyttere ble presset mer og mer bakpå, men tenner bites sammen og på mesterligvis vis jobbet vi oss inn igjen i kampen. Siste ti bølget frem og tilbake. Siste to skrives inn i historien som noe av det mest dramatiske på Slettebakken ever.
 
Vi tar ledelsen med to min igjen, Jens driblet av hele Indus og flere til før han på enkelt vis sendte oss til himmels.Gaff så ut til å tørke en tåre og ordene sign on fee kunne formelig leses på leppene... Gleden ble kortvarig da en av Indusene i angrepet etter fikk sitt livs største øyeblikk/lykketreff på en fotballbane og sleivet ballen opp i vinkelen. Utagbart. 2-2 og nedturen like stor som gleden nettopp hadde vært. Exeters utvalgte ga likevel jernet og på overtid av overtiden ga dommeren ( som forøvrig påsto at han hadde lest seg opp på Exeter før kampen) oss et kast i farlig posisjon. Klabb,babb og fem sekunders krig foran buret senere hamret Kez inn vinnermålet og jubelen rett i taket. Deilig!!!
 
Herlig lagseier dette og alle fortjener cred.
 
 Traastjernene fordeles slik:
 
*** Kez- To mål, kriger, løper, ofrer.
**  Jens- Fantastisk mål. Tørr å prøve og fin ro med ballen.
*    Pål-  Jobber hardt både forover og bakover. Viktig. Klarte å spare skryt over 7-0 til etter kampen....
 
Mvh  Marius.