Exeter City BIL 2 - 3 Statoil Mongstad

Statoil Mongstad - Exeter City BIL 3-2
 
På banen: Arne, Orlando, Kez, Andy, Miguel, Pål, Kim, Marius
Mål: The Brat Pack (Copyright Gaff); Kez & Orlando
 
Etter å ha målt motstanderen visuelt var vi slett ikke skremt, en gjeng med ungutter og en lun senior var kledd seg i Statoils fossile drakter. Exeters bergensgutter så vårsterke og sugne ut.
 
Kampen i gang og vi fikk en liten overraskelse da Statoil begynnte ballsikkert og Exeter ble løpende litt famlende etter. Etter at vi la om til å presse på utspillene så nøytraliserte vi spillet deres effektivt og kjempet oss til flere halv og helsjanser før Orlando ladet silkefoten og plasserte et langskudd utagbart i hjørnet. 0-1. Innbytterpulsen la seg og Statoil virket ufarlige selv om de hadde ballen en del.
 
En jagende Kez utnyttet nøling i forvaret og blokkerte et utspark med det resultat at ballen føk direkte i mål. 0-2 til de røde og hvite. Flere gode raid kunne godt ha øket ledelsen ytterligere. .
 
Til pause med en komfortabel ledelse og en overbevisning om at denne skulle økes etter pause. Det ble ikke slik. Statoil brukte vår egen taktikk fra første omgang og mannsoppdeket utkastene. Vi fant ikke tilbake til de riktige formasjonene og det ble for mye strekk i laget. Arne måtte feberredde et par store målsjanser tidlig i omgangen.
 
Så kom en forferdelig periode der intensiteten var på et lavmål fra Exeter fineste. Statoil fikk presset seg opp i farlig sone og gållet 3 ganger på 10 minutter etter klabb og babb og armer og bein i forsvararbeidet. Noe uflaks og mye rot og udyktighet fra vår side. Vi skjerpet oss på slutten og hadde noen farlige angrep som kunne ha rettet opp det hele, men Statoil var taktiske, avklarte ballen faen i voll, og kampen ebbet ut med årets første tap. Særdeles unødvendig og utrolig bittert å miste en to måls ledelse. Det var dog en del positivt i perioder der vi klarte å holde formasjonen samlet, særlig i første omgang. Det overskygges likevel av skuffelsen i dag.
 
Gult kort; Arne for høy tenning og ikke ville vise anger til dommeren :-)
 
Traastjerner
***Arne - flere feberredninger og stort engasjement
**Orlando - for å forsøke på spill og tidvis lykkes + brillefin scoring
* Kez - for å jage, ha kondis og fighterscoring
 
mvh
 
Kim (C)