Kampreferat Exeter City BIL

Kamp 10: Exeter City - Rieber & Søn 5 -2
15. sep 2010, Kentona.
 


Exeter City 5 - Hitland bygg 2, Half Time 1 - 2
 
                Arne
 
         JJ       -      Pål
 
Sandnes -  Kenneth - Leidulv
 
 
               Kez
 
Supersub: Bjørn
 
Tilskuere: 2. Ruben endelig tilbake, sønnen til Arne.( Navnet gikk meg med skam å melde hus forbi, tar selvkritikk)
 
Mål: Kez 3(2)
 
Kentona 1
 
Jan 1
 
Bjørn 0 (1)
 
 
Traa: JJ*** solid bak, viktige 1. målet  -  Arne ** Like god med kjeften som hanskene - Kez* Scorer, jobber, stjeler.
 
 
Fine forhold og fint klokkelsett for fotball på Slettebakken Campus. Etter 2 kamper i flomlys og ekstrem nedbør var det duket for lettbeint fotball på den uslådette slettegrusen.
Kampen begynte som den skulle. Jan fyllte det første hullet i målprotokollen 1 - 0 på et frekt skudd fra ubekvem distanse.
Etter dette ble det satset på at Rieber skulle gi mektige Exeter BIL både fler mål og poeng noe som igjen førte til manglende jobbing lite lagspill, og to raske mål i sekken bak en rasende Arne(på forhånd titulert som Exeters beste av sin egen sønn)
 
HT 1 - 2
 
Pausepeppen var en bein frem korrekt ana(l)lyse av problemet som var bygget seg opp ikløpet av siste haldel av første halvlek.
Diagnose ble stillt, og medisin skrevet ut. Har og god jobbing, samt ikke glemme at fotball var lagspill.
 
 
2 - 2 Kez, god medisin virker med en gang og har ingen bivirkninger. Knappe 5 minutter av andre omgang var alt som skulle til før regnskapet var like tungt på begge sider. Kez putter hard og kontant, og ikke før jubelen hadde lagt seg var undertegnede frampå fra kort hold med ledermålet, 3 -2.
Så er Riebers keeper på nissejakt langt utenfor egen felt, bare for å oppdage at det han selv som har skjegg idet Bjørn lobber inn 4-2 fra midtbanen. Kez tar på seg finnlandhette og stjeler målet når han blåser den inn fra 3cm. Ingen deler ut straff, her er det kun glede som gjelder.
Kez er uansett frampå og dekorer 5-2 utover hele resultatkaken, før festen er over.
 
Solid kamp igjen av Exeter som spiller flere divisjioner over mostanderen når det er på sitt vakreste, synd det bare er et steg over oss!
 
 
Kentona