Exeter City - Laksevåglærerne 3 - 2
28. april 2010

Laget: Arne, Kenneth, Pål (C), Trond, Marius, Torbjørn, Kris, Kez.

Mål: Torbjørn 1, Kez 2

Øsende regnvær, overvann, storm i kastene, baneforrvirring og manglende motstander, men plutselig var vi igang. Laksevåglærerne besto av småkorrpulente lads med hang til hoftefeste og tunneler, med andre ord et herlig sjarmlag, men neppe en kamp som gledet andre enn oss stivfrosne spillere.
Labert tempo, rufsete kvalitet, pent & pyntelig. Kampen ble en thriller rent målmessig, fra 0 -1 via 2- 2 og 3 - 2 helt på slutten, men unødvendig å gjøre det så spennende.
Lærernes to skudd på mål gikk inn (ikke noen Traastjerner til deg samme hva du sier Arne), mens vi led av celebral parese, ticks & tourettes innenfor motstanderens 5- meter. Nåvel, 6 poeng, full pott, Top of the League!

Traastjerner, på en dag der ingen utmerket seg spesielt:

***  Torbjørn - Sjarmerende lubben, noe trang i skjæret og neppe mannen som penetrerer forsvar med lynende hurtighet. Men bra fotballforståelse, jobber stødig og lunt, og har et mål av meget høy klasse.
Minus for markeringssvikt på et av målene, tilgis.

** Kenneth - Noncalant D'askeland med hette på snei helt til vingen overrasker ham i dødvinkelen. Av med hetta, navnet er Kenneth og han vet å ta i et tak når det behøves. Snakker vi fast forsvarsplass tro...?

* Gaff - Bryter en uskreven regel bare fools and horses har gjort før, men finner fram fotballskoene sist benyttet på Fana Grus, spiller med 200 i puls kampen gjennom (og her snakker vi århundrets mest tempofattige kamp), er sterkt delaktig i et sness av målene, blir rent ned av mostanderkeeper under hoftefestefilosofering og skaffer straffe, bytter inn Kez i sekundene før det avgjørende målet, samt våkner opp i dag på et laken med to blodflekker i knehøyde. Vel verdt  et poeng.