Exeter City 1 - BKK 0

Slettebakken 11. mai 09   
Referent: Rossi
Mål: Kris.


Arne

Lars - Jan - Petter - Dan
 
Leidulf - Bengt - Kim

Kris - Kez - Rossi

Sub

Migu
                                                                   Dagens mann (i lunt bredformat) med signert Exavin og Kims legendariske Funerapolis
                                                       

Gaffs preview:

Siste 11'er- kamp før sommerferien, mot bunnlaget BKK. Med to tap og 1 - 10 i målforskjell virker de svekket i år, har de kanskje mistet Stuttkjukken? Speidernettet til Exa er usikre på den saken.
Men obs obs, BKK har spilt mot Jur 1 og NHH, to gode lag, og er nok fysne på poeng mot oss. 
Uansett bør det være en gylden mulighet til å kunne gå rakrygget i 17. mai toget med positiv målforskjell og heng på gullet.*
....
* Det kan her synes som om jeg går i den mest klassiske av alle klassiske feller, nemlig undervurderingsfellen. Til det er det å si at det er en grunn for at jeg er Gaff for Exeter, ikke Jur 2, eller tom toppjobben i Jur 1. Det er jo også et klassisk Exaord som sier at "Exeter er god mot de gode, shait mot de dårlige"

 
JJs Preview:

Klar! La oss hedre Rossi med en knepen ett-null seier.
 
Touchè! Over til deg Ross:
 


Spenningen var til å ta og føle på da vi entret Slettebakken i strålende sol!!! Spenningen var ikke først og fremst knyttet til kampen, men snarere til om stuttkjukken fortsatt var aktiv. Gleden var derfor stor da nevnte stuttkjukken ikke bare var aktiv, men han skulle også være utespiller! Vanligvis står jo mannen i mål.
 
The Pre – match tea ble for anledningen inntatt i isoporkrus for at ladsen ikke skulle brenne puselankene. Anbefales til seinere kamper (34,50 kr. for 50 på Nille!)
 
1. omgang
Undertegnede vinner myntkastet og velger å spille med sola i ryggen. Om 1. omgang kan det sies at det meste skjedde mellom de to sekstenmeterne. Noen fine kombinasjoner ga noen halvsjanser, men stort sett stoppet innleggene i førsteforsvarer, og vi hadde knapt nok et skudd på mål. Unntaket er et annullert mål fra Kristoffer (innlegg Kez) som blir avblåst for armbruk. Utover i omgangen overtok vi imidlertid mer og mer av initiativet i kampen, noe som lovet godt for 2. omgang.
 
Tea break der kapteinen tar ansvar med å prøve og bestikke dommeren med te.
 
2. omgang
Stuttkjukken finner plassen sin i mål og alt er som det skal være (vissnok en lei strekk).
Tendensen fra 1. omgang blir tydeligere, vi vinner flere dueller på midten og presser BKK bakover på banen. Likevel er det BKK som får kampens første store sjanse etter en dødball. Arne får slengt ut poten, og ballen går til corner. God redning!
 
Etter dette går referent Rossi lovlig adjektiv-bananas i post match te-rus, exa.no er derfor tvunget til å overlate ordet for et øyeblikk til ekspertkommentator JJ:
Målet. "Dagens sportslige høydepunkt uten tvil "Clash of Titans" i det 43. minutt. Har ikke sett makan siden Zidane vs Buffon i -06. Ja, vi snakker Gaffer vs. Stuttjukken. Gaffer alene på hjørnet av 16-meter'n, legenden Stuttjukken som keeper. Følte det var et Matrix-øyeblikk, alt rundt sto i ro."

Migu entrer banen, to minutter senere står han på 5 meter og bommer på mål. Tre minutter senere ligger han på målstreken og skyter over! 4 minutter senere løper han mot mye omtalte Stuttkjukken, demper utspillet hans med vomma, og triller ballen i stolpen. Ikke den mest effektive Migu mao., men han er alltid der det skjer!!!
SuperSub! Red. anm.
 
Redselen for å slippe inn et (typisk) mål i sluttfasen av kampen tar overhånd, og manageren tar grep med å sette Leidulf ned på backen. Leidulf selv vil opp og punktere kampen, noe som fører til at vi spiller med 4 – 5 angrepsspillere i sluttminuttene. Kez tar ansvar og gir Leidulf en overhaling før Gaff resolutt bytter ut den offensive professoren med Lars. Vektallene koker i det byttet! Kampen ebber ut og vi har nok en gang ”knust” BKK med ett mål. Veldig fortjent, veldig typisk og veldig rørende. Jeg refererer her til JJ som allerede før kampen gikk ut og sa følgende ” La oss hedre Rossi med en knepen ett-null seier ”. Som sagt så gjort. Rossi er historie. Krøllene vil aldri mer flagre i vinden over Slettebakken.
 
Traa-stjerner
 
*** Rossi - kremt
** Bengt - en av bikkjene på midten. Store hofter, stor innsats. Jobber i 2 x 30 minutter
* Arne – en redning var nok - redder 2 poeng!
 
Heldigvis har jeg en flyplass oppkalt etter meg, som to ganger daglig sender fly over fjellene. Disse skal i fremtiden brukes flittig. Jeg stiller meg disponibel for kakespising, Exeterøl, ”Bergen 10”, snookerkvelder, styreturer, Exeterturer og Viggoturer. Selv om jeg nå geografisk plasserer meg 45 minutter fra Exeter Øst vil jeg alltid være en fraksjon av Exeter Vest.
 
Til lads, twats, fans, senior-/juniorpro’s som ikke skal på Suppecupen eller på fest 20. juni, vil jeg med stor klump i halsen takke for meg. Det har vært en ære!
 
Gaffs final note 1: Et ord til BKK, den hyggelige kapteinen Jørgen, samt spesielt mannen vi uerbødig nok liker å omtale som Stuttkjukken; Uten profiler som deg ville ikke bedriftstfotballen vært den samme. I går var du riktignok 2 cm for kort, men vi både håper og tror at du og BKK kommer sterkt tilbake i kampen mot alle lettbeinte ungdomslag også de neste ti årene.
 
Gaffs final note 2: Takk for følget Rossi. Du er en legende.

Cheerio Rossi (2004 - 2009)