Det nærmer seg serieslutt - med spenning helt frem

Litt heldig seier over dumpekandidat og veldig overbevisende mot serievinner

Ser ut til at City klatrer inn på playoff etter lørdagskampene og faller utenfor etter ukekampene - hvilket lover godt siden siste serierunde som kjent foregår på en lørdag :-)

Sist uke er 4 nye poeng tilkommet Exeter; seier 2-1 over Northwich lørdag og uavgjort 1-1 mot champions Aldershot tirsdag kveld. Begge kampene hjemme i parken.

Det er tett med kamper for tiden; så tett at en stakkar ikke rekker å skrive om den ene kampen før neste er igangg mens andre igjen glemmer å sanke inn viktige poeng i Prediction League.

Lørdag var det dumpekandidat Nortwich Victoria som var på besøk i Englands Cider-hovedstad. Et lag som riktignok ligger på nedrykksplass, men som likefult har vært på formtoppen (ikke tapt på 12 kamper). Alt sammen burde tilsi at en tusenlapp på City-tap var sikrere enn banken. City tar dog en veldig tidlig ledelse ved Logan - som har gjort en del mål i det siste - allerede etter 7 min. Men så har man det der med å passe på etter en scoring; dessverre er dette noe City-spillerene ennå ikke har trent på og 4 min. senere utligner bortelaget ved et langskudd. Det går nesten timen før ballen igjen sitter i det samme nettet (for dere som ikke vet det: etter 45 minutter bytter man side!), også nå ved Logan. Dette er nok til å sikre en ny 3-poenger, men et frispark til Northwich på overtid stopper nesten hjertet på flere. (I parantes bemerket: å høre kamp på radio i slike tilfeller er ensbetydende med tortur) Heldigvis ble det med forsøket.

Tirsdag var det så besøk av Aldershot, som trengte et poeng for å sikre opprykket (Eller var det for å unngå nedrykk, Morten?) De besøkende starter i et høyt tempo og kommer på mange farlige sjanser, mens City omtrent aldri er over midtlinjen. Men utover i omgangen blir det tendenser til endring av kampforløp, Shots målmann begynner nå endelig å få en del å gjøre. Ca. 5 min. før pause bestemmer så Shots-backen seg for å løpe langs linja uansett hva som skjer mens Lisa får ballen i midten der ingen motstandere befinner seg. Alene med keeper gjør han ingen feil - 1-0!
Men så hadde man ennå ikke rukket å trene på det med konsentrasjon etter egen scoring siden lørdag heller, og mens jubelen ennå ikke ha r gitt seg og man begynner å planlegge neste Cider-innnkjøp under lystig passiar, kommer Aldershot til en sjanse noen minutter etter (rett før pause). Skuddet er ikke Marriot helt heldig med; ballen går fra nesten fast grep til å glippe og sprette over keeper og sakte i mål! Vill jubel bak nettet hvor bortefansen- som har møtt opp i ganske stort antall - står. Etter pause virker det som City har bestemt seg for å be ligalederene om å utsette feiringen, for det er i store perioder bare et lag på banen. Flere ganger er det mål, nei... Dessverre må bortelagets keeper ha hatt sesongens beste kamp akkurat idag og har flere feber-redninger. Det blir dermed med 1-1, slik at Aldershot-spillerene kan juble for at det blir de som rykker opp sammen med City (ikke sant?)

Det er nå kun 1 poeng mellom lag nr. 3 og lag nr. 6, City er utenfor playoff på målforskjell! Tror legen min kommer til å be meg avbestille billettene til Burton-kampen.

[Tilbake]