City snubler delvis i jakten på playoff-plass

City hadde her en ypperlig sjanse til å slå en av playoff-rivalene (kan man fortsatt kalle City det, mon tro?), og med Cambridge i neste runde og seier der melde seg kraftig på i opprykkskampen igjen. Det begynte bra, men det holdt ikke helt inn.

Med seier mot FGR ville man vært på plassen under playoff. Siden neste kamp er mot Cambridge som har siste playoff-plass, ville i så fall muligheten til å virkelig melde seg på i kampen om opprykk igjen melde seg. Det begynner også veldig bra med et tidlig mål etter ca. 16 minutter av Carlisle (Wayne altså, jeg vil ikke kjøpe CD) på hodet. Når pausen nesten var der hadde man håp om fortsatt ledelse, men tror du ikke hjemmelaget viser at det er viktig å holde konsentrasjonen helt inn. Pauseresultat altså 1-1 ved et frisparkmål etter at Tully foretar noe som kan virke som en ren takling, men altså ender med avblåsning, gult kort og mål istedet.

Det blir dessverre ikke flere mål, dog har Basham et volleyskudd etter ca. timen som treffer stolpen. Samtidig hadde Forest Green en stor sjanse etter ca. 90 minutter som gikk akkurat utenfor til venstre. Alt i alt var City det beste laget og hadde en bra kamp. Men som de fleste vet: det er målene som teller...

  1-1 (1-1)
Dato: 2008-01-26
Sted: New Lawn
Kamp-type: Blue Square Premier League (elsker vi ikke dette navnet, dere?)
Tilskuere: 2325

Lagoppstilling: Tully
Friend
Edwards
Carlisle
Taylor
Gill
Moxey
Basham
Stansfield

Målscorere: 
Exeter:
Wayne Carlisle 16

Forest Green Rovers:
Darren Jones 45
Kort: Tully, Gill
Vurdert av: 
Tabell-posisjon: 8

[Tilbake]